Dags att Put A Ring On It?

Går du i förlovningstankar, men är osäker på hur du ska genomföra förlovningen? Hur väljer man egentligen ut en ring och tänk om ens partner säger nej? Många frågor snurrar i huvudet på den som tänker be om någons eviga kärlek. Här kommer lite tips på hur andra har gjort före dig!

Ja, hur väljer man egentligen en förlovningsring? Något som många väljer att göra är att köpa en förlovningsring till en partner här https://www.edblad.com/se/smycken/ringar.html och sedan kan man tillsammans välja ut giftermålsringar om man skulle vilja det senare. För vi tycker du ska tänka såhär: att hitta snygga och fina ringar är absolut inte det svåraste. Det svåraste är att lägga fram ens förlovning!

Hur ska man ge ringen?

En av de vanligaste frågorna är förstås, när man väl har valt ut en fin ring: hur ska jag ge den? Ska jag göra som på film och be personalen på en restaurang att smyga ner den i desserten? Ska jag ställa mig på knä? För det första ska du lyssna på ditt eget hjärta. Vad är du själv mest bekväm med? Kanske är du en blyg person som vill göra det efter en middag hemmavid, där det inte är en massa andra som tittar på? Eller kanske är du den typen som vill passa på att fria när alla släktingar är med, under ett överraskningskalas för din partner?

Kom ihåg att din partner också måste få utrymme att vädra sina känslor. Vill du förlova dig kanske du och din partner redan har pratat löst om det. Om inte, ta upp frågan lite apropå ingenting någon dag. ”Skulle du kunna tänka dig att gifta dig någon gång?” är en fråga man kan ställa lite sådär apropå ingenting. Försök nysta bland vänner om du känner dig osäker! En annan vanlig fråga som dyker upp är hur länge man ska vänta med bröllopet, men det är otroligt individuellt.

Läs förresten om det oväntade misstaget när en kvinna skulle dela med sig av glädjen efter förlovningen…

Några saker att ha i åtanke:

  • Var ska du fria?
  • Vill du göra det inför folk eller när ni är ensamma?
  • Hur kan du göra det till ett romantiskt minne resten av livet?

 

Lycka till!

Scroll to top