Därför bör du alltid ha en hemförsäkring

Att inte ha en hemförsäkring när du bor i radhus kan bli dyrt om olyckan är framme eller du upptäcker en vattenläcka. Hemförsäkringen är ett grundläggande skydd där det även ingår bland annat reseskydd och ansvarsskydd. När du väljer försäkring, se till att du väljer en bra hemförsäkring som täcker ditt behov.

Att ha en hemförsäkring är något som du bör ha oavsett boendesituation. Om du bor i radhus och har barn ska du definitivt se till att ha en bra hemförsäkring. Hos www.gofido.se hittar du en bra och flexibel hemförsäkring. Du kan bestämma din egen självrisk, en högre självrisk ger ett lägre pris och tvärtom. Om något skulle hända kan du göra en anmälan direkt på deras hemsida utan krångel. En bra hemförsäkring är när du vet exakt vad du betalar för och när det inte finns några dolda mellanhänder. Du betalar bara för ditt behov.

“Kom ihåg att en hemförsäkring skyddar både hemma och på resa.” Läs mer om varför du bör ha en hemförsäkring

Se till att vara rätt försäkrad

När du väljer en hemförsäkring ska du se till att den är tillräcklig omfattande och täcker hela ditt bohag. Om du har haft samma försäkringsbelopp under en längre tid kan det vara klok att kontrollera att hemförsäkringen verkligen täcker hela ditt hem. I hemförsäkringen finns oftast även reseskydd, överfallsskydd, ansvarsskydd och egendomsförsäkring. Om det är nån försäkring du alltid ska ha är det en hemförsäkring eftersom det kan stå dig mycket dyrt om du skulle råka ut för en oförutsedd händelse som en vattenskada eller inbrott.

Scroll to top