Tjur med lugg

Frisyrerna för våren 2018

Det är mycket 90-tal i modet just nu, med influenser från såväl ravekultur, hiphop och streetwear och det stramare 90-talsmode som gick i svart, grått och beige (tänk Calvin Klein och Filippa K). Det är inte bara när det gäller kläder som 90-talet är hett, utan även när det gäller frisyrer.

Vårens hetaste frisyr kallas baby bangs i USA, och i Sverige var det Alexandra Dahlström som gjorde den populär efter att hon varit med i Fucking Åmål 1998. Året därpå klippte hon sig i kort lugg, som slutade ungefär mitt i pannan. Nyligen har bl.a. Emma Watson, Emma Roberts och Sofia Boutella skaffat den korta luggen, skriver Elle.

Har du lockigt hår, som gör att du inte kan få till en rak lugg à la Alexandra Dahlström? Turligt nog för dig kommer höstens stora hårtrend att vara het även i vår. Jag menar naturligtvis om mjuka lockar. Det finns många produkter som tagits fram för att hjälpa den som inte välsignats med rätt hårtyp att få till frisyren, så är du naturligt lockig kan du spara en hel del pengar.

Scroll to top