Inred ditt radhus stilrent och elegant

Inredning är ytterst personligt men väldigt viktigt för att du ska kunna få en bostad där du verkligen kan trivas. När du ska inreda ditt radhus kan du ta en titt på säsongens trender för att få inspiration och plocka ut dina favoriter bland alla mängder av kuddar, gardiner och ljusstakar.

En inredningstrend som aldrig går ur tiden är att inreda med mycket tyger och textilier. Till exempel gör gardiner underverk för att ett hem ska kännas mysigt och ombonat. Se alla gardiner från Nolhaga Hem här och köp hem dina favoriter till alla rum i radhuset.

Trend 1 – Naturmaterial och naturliga färger

inredningÅrets första trend är att inreda med naturmaterial såsom jute och trä. Färgerna får även gärna gå i naturlighetens tecken såsom brunt, beige och grå.

”Allt fler företag vill bli mer hållbara och det syns nu brett i vilka material som väljs” Säger Elle.

Tanken är att du ska ta in naturen i hemmet för att återspegla hur pass viktigt det är att ta hand om vår miljö, vilket leder oss in på trend nummer två.

Trend 2 – Hållbarhet och klimatsmart tänk

Hand i hand med natur går att ha ett klimatsmart tänk när det kommer till din inredning. Med detta menas att du väljer hållbara material och möbler gjorda på till exempel återvunna tyger. Ett bra tips är att handla på second hand för att bidra till att det inte ska produceras så mycket nytt.

Trend 3 – Enkelhet

Håll det enkelt när du inreder ditt radhus. Ibland så är det faktiskt så att less is more. Välj enklare möbler som. Utstrålar en stillhet och skänker harmoni åt rummet.

Scroll to top