Inspireras av sommarens största hårtrender

Hårtrenderna när det kommer till frisyrer och hårfärger skiljer sig åt i sommar, något som är extra härligt för då kan de flesta hitta något som passar dem. Alla är ju olika. Här får du reda på vilka några av de hetaste hårtrenderna är, allt för att du ska få mer inspiration inför ditt nästa frisörbesök.

Headzone frisörsalong fixar den frisyr du vill ha, och 2018 spelar det ingen roll om du vill ha långt eller kort hår – både är superinne. Dessutom skiljer sig färgerna och nyanserna åt trendmässigt. Frågan är bara vilka som är de största trenderna?

Klippningar

Som sagt är det en hel del olika klippningar som syns just nu och som passar sommaren alldeles perfekt. I en artikel från Elle har man kollat på jkändisfrisyrer och går där igenom de hetaste just nu. Bland annat så skriver man att den kortklippta pixien är helrätt likaså mellanlångt hår i mjuk page, bob, riktigt långt hår, microlugg, fluffigt hår och modigt rakat hår.

”Raka av dig håret! En tydlig trend som synts är rakat hår, där de millimetrar som är kvar färgats i en trendig färg. Kristen Stewart blev en stor inspiration med sitt blekta, snaggade hår. Här sätter bara fantasin gränser – vissa satsar på silverblont medan andra väljer starka färger som rött eller varför inte violett?”, skriver Expressen i en artikel.

Frisyrer

När det kommer till frisyrer så är hästsvansen i roliga uppsättningar, flätor, olika håraccessoarer som tyghårband, scarfs, krokodilklämmor, kamhårbandet och annat helrätt. Scrunchies hänger med även med i sommar.

Hårfärger

Enligt Damernas Värld är det naturliga färger målade på fri hand, såsom slingor och effekter i håret helrätt. Likaså dirty blonde färgen, både i silver grått och guldiga och beigea toner. Färgglada modiga hårfärger fungerar också helrätt, så våga satsa på rosa, lila, grönt eller varför inte en blandning om du skulle vilja det.

Scroll to top