Snygg som morsa med skönhetsvård

Vem har sagt att livet stannar upp bara för att man får barn? Visst kan både unga och medelålders morsor också vara sexiga och unna sig en gnutta fåfänga då och då. Ignorera avundsjuka kommentarer och dömande språk – boka tid till en skönhetsbehandling och bejaka din kvinnlighet.

Bryt ditt vanliga vardagsmönster och ta vara på lite egentid i hudterapeutens händer. Många är de skönhetskliniker som erbjuder olika behandlingar. Ett exempel är Lifetime Clinic som finns på flera orter i landet.

Barnafödande kan tära på utseendet – tryck på stoppuret!

Både en förlossning och tiden efter kan sätta sina spår på både hud, kropp och ögon. Sömnbrist och avsaknad av närhet till din partner kanske bidrar till en monoton vardag där man betraktar varandra som en möbel. Men misströsta inte, för en uppiffning av dig själv kommer också sannolikt att gynna ditt kärleksliv, eftersom en kvinna som känner sig attraktiv också blir det i betraktarens ögon. Det behövs inte speciellt mycket för att du ska känna dig som dig själv igen. En enkel behandling kan hjälpa dig att återfå hyns glans, läpparnas fyllighet eller sudda ut ringarna under ögonen. Ja, till och med en ny frisyr kan göra susen.

Naturlig skönhet med ”stödhjul”

Tänk på att familjebildning, oavsett när det sker, ofta hör livet till och att förändringar och ålderstecken inte behöver vara negativa. Bara för att du förändras betyder det inte att du har förlorat charmen. Tvärtom har alla åldrar sin tjuskraft och din utstrålning kommer ju mer livserfaren och klokare du blir:

”Snittåldern för en förstföderska har gått stadigt uppåt i Sverige de senaste decennierna”, enligt GP:s artikel om förstföderskor.

Med det sagt, är både ålder och allt det som uppkommer i samband med en förlossning, två gemensamma bovar för att försöka bryta ned den ursprungliga skönheten. Med lite skönhetsvård bromsar du naturens gång en smula.

Scroll to top